Kunnon palvelut hiekkapuhalluksesta asbestipurkuun!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 15Jaa

Timanttitöiden osaaja Myllysalossa

Teemme monipuolisesti erilaiset timanttityöt Pohjanmaan ja koko Suomen alueella. Esimerkiksi timanttisahaukset ja -poraukset kuuluvat olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Tehokkaalle kalustollemme mikään materiaali ei ole liian kovaa, vaan tarvittaessa sahaamme ja poraamme vaikka läpi harmaan kiven.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Kun tarvitset kokeneen timanttitöiden asiantuntijan apua, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voisimme auttaa juuri sinua. Lupaamme, että pystymme tarjoamaan ratkaisun jokaiseen asiaan. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laiteurakointi Salonen Oy
Meskaasentie 295
61220 MYLLYSALO

Y-tunnus: 2271946-2
Puh: 062 410 2985

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laiteurakointi Salonen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Laiteurakointi Salonen Oy   |   Meskaasentie 295, 61220 MYLLYSALO   |   Puh. 050 3032 439   |   markku.salonen@laiteurakointisalonen.fi   |   www.laiteurakointisalonen.fi